Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Collega’s bedankt!

Vandaag is zo’n dag dat alles me moeite kost. Ik ben enorm onrustig. Ik kan niet liggen of zitten. Ik loop maar heen en weer, maar er komt ook niets uit mijn handen. Dus op naar de OBDT. Vandaag de laatste dag van M. Ik had een klein cadeautje voor haar en een kaart. Ze was er erg blij mee. Ik kreeg ook een lieve kaart van haar. Normaal is creatieve therapie wel een van de leukste dingen om te doen. Maar die onrust maakt dat het me niet lukt. Ik wilde een beeld maken, dus dat moest met klei. Pfff, wat is dat irritant. Iedere keer stort het in. Volgende week hetzelfde beeld maken, maar dan met ijzer. Dat gaat vast beter.

Vanmiddag wel contact gehad met Dennis🥰 . Gefeliciteerd lieve schat!
En toch een soort van afspraak gemaakt met Jo voor eerste paasdag.

Daarna weer op de bank ingestort. Het voor mezelf zorgen gaat steeds lastiger. Geen honger, geen puf. Dus mijn doel voor morgen is in elk geval opstaan, lunchen en avondeten.

Wat me op zo’n dag wel heel goed doet, is dat ik mijn werkmail (toch) opende. Wat ontzettend veel reacties. Dit doet me goed!

Lieve collega’s, ontzettend bedankt voor alle lieve reacties! Ik heb ze op mijn digitale muur gehangen. Woensdag kom ik nog even langs op ons kantoor en daarna ga de komende maanden keihard knokken voor mezelf.

Jose

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: