Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Trek

De afgelopen dagen was het eten niet al te goed. Ontbijten schoot er alle dagen bij in. Lunch was niet al te groot. Avondeten ging wel redelijk. Zaterdag werd er natuurlijk voor patatjes gezorgd. Gisteren warmde ik een kliekje op.

Vanmorgen schoot het ontbijt er ook bij in. En mijn lunch was alleen een bakje yoghurt met aardbeien en blauwe bessen.

Na de balansgroep was ik onrustig en had ik ineens trek. Gelukkig had iemand nog een appel mee. Daarna had ik Running, dus ik moest hardlopen.

Ik wist dat ik eigenlijk te weinig energie had om hard te lopen. Maar geen haar op mijn hoofd die dat zal toegeven. De eerste 2 ronden ging ook nog prima. De derde ronde ging ik helemaal kapot. Ik haalde het gewoon niet. Ik moest stoppen. En dat doet zo’n zeer, want ik faal. Ik heb het niet goed gedaan.

Na het hardlopen werd er snel een reep gehaald om mijn energie aan te vullen. De therapeut kwam vragen wat er was. Vervolgens moest ik uitleggen wat ik dan wel gegeten heb.

Ik vertelde wat ik gegeten heb. Ik voelde me aangevallen. Ik had het gevoel dat ik me moest verdedigen. En het enige wat ik niet wil is dat ik dik wordt. In mijn hoofd ben ik nog steeds heel dik. En alles op alles om niet meer aan te komen.

Ik heb vanavond gewoon gegeten. Morgen maar eens proberen een gedachteschema te schrijven. Al die gedachtes op een rijtje zetten.

Jose

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: