Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Gezellig

Vandaag was het over het algemeen een goede dag. Ik had een goede nacht gemaakt en voelde me ook best oke. In de loop van de dag had ik best wat afspraken staan, maar ook een lang rustmoment.

Vanmorgen zoals gebruikelijk de schoonmaak. Daarna belde mijn manager waarbij we spraken over de voortgang en de verwachtingen voor de komende periode. Vooralsnog 100% ziek en alle aandacht gericht op therapie.

Rond de lunch belde Dennis en hebben we een tijd zitten kletsen. Het was fijn om even contact te hebben na best een langere periode.

Hierna was er tijd voor mezelf. Ik kon lekker schilderen en even niets doen. Mijn eerste schilderij van mijn drieluik is bijna af.

Vanmiddag had ik een paar afspraken achter elkaar door. Eerst naar een beeldend therapeute voor mijn oudste zoon. Daar bleken mijn ex en ik verschillende interpretaties over bepaalde onderwerpen te hebben, wat voor enige ruis zorgde.

Boos vertrok ik naar Jo om te eten. Zij had vandaag ook niet haar beste dag. Dus we spraken samen over de dingen die ons dwars zaten. En ook over woninginrichting en koffiezetapparaten. En ondanks dat we niet de slappe lach hadden was het goed om elkaar te zien. Samen eten is altijd goed en gezellig.

Na het eten en een kop thee reed ik door naar Katja. Daar heb ik de hele avond zitten praten over therapie, over Marvin, over opleiding tot coach, over alles wat zij het afgelopen jaar hebben meegemaakt. En ja, ik weet dat je niet aan leed-concurrentie mag doen, maar pfffff wat een verhaal.

Het was fijn om de hele avond te kletsen. Ondanks de zware onderwerpen was het ook gezellig. Op een of andere manier hebben we een klik in de gesprekken. Dat was vroeger op kantoor al zo, maar nu ook. Het soort van elkaar eigenlijk niet lang en heel goed kennen, maar allebei op je gemak zijn. Je niet beter voor hoeven te doen, dan je je voelt.

Lieve Katja, dank je wel voor je openheid. We spreken snel weer af.

Jose

Advertentie

2 gedachten over “Gezellig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: