Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Geen zin

Dit weekend heb ik geen zin. Geen zin in iets, wat dan ook. Ik ben thuis, lig op de bank en doe niets.

Vrijdag zei ik in therapie dat ik geen echte plannen heb, maar wel allerlei to do dingen.

Gisteren heb ik daar werkelijk helemaal niets van gedaan. Ik sliep uit, liep naar de bank, keek Netflix, schilderde 2x kort en weer terug naar de bank. Gelukkig had ik nog wat avondeten in huis, want van boodschappen, koken, wassen draaien, bedden verschonen, hardlopen, ontbijten en lunchen. Niets lukte me.

Vandaag ging de wekker al vroeg voor een zondag. Het is vaderdag en ik moest het cadeau naar mijn ex brengen. Zijn tuin is volledig betegeld en hij plaatst binnenkort nieuwe schuttingen. Dus hebben we vorige week 3 bakken gevuld voor een verticale tuin.

Verder deed ik weinig. Veel geschilderd, stukje F1 gekeken. Uiteindelijk toch mijn boodschappen gedaan. Ik had zo goed als niets meer in huis. Niet dat vandaag het eten beter ging.

Mijn buik zit vol, vol met emoties. Vooral met verdriet en pijn. Sommige gevoelens kan ik plaatsen. Heb een brief geschreven aan één van de personen waar het verdriet vandaan komt.

Ik ben ontzettend moe. Moe van alle emoties die in mijn lijf zitten en er mogen zijn, maar die er op geen enkele wijze uit kunnen. Morgen weer therapie.

Ik denk dat het een teigetjedag wordt. De knuffel die ik van een groepsgenoot soms mag lenen als het niet goed gaat, net als afgelopen vrijdag.

Jose

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: