Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Spiegel

Vrijdag namen we wederom afscheid van een groepsgenoot. De groep verandert snel op dit moment. Erg jammer dat deze groepsgenoot afscheid neemt. Hij is eerlijk en oprecht en hield me soms een flinke spiegel voor. Daar hou ik van. Toch heeft hij nog wel een weg te gaan, maar ik heb er alle vertrouwen in dat hij het gaat redden.

Verder voel ik me vooral moe. Of dit nog een nawerking van de vaccinatie is of iets anders, geen idee. Maar mijn energielevel is echt heel laag.

Zaterdag heb ik me daar maar vooral aan overgegeven. Uitslapen, beetje rommelen in huis. Ik merkte dat ik over de laatste tijd veel nachtmerries heb over de kerk waarin ik opgegroeid ben. Dus ik heb ’s middags contact gezocht met mijn vader en hier een tijdje over gesproken. Ik zal hierover niet in details spreken, want mijn nachtmerries zijn gebaseerd op ideeën die ik er bij heb en niet op feiten.

Terwijl ik mijn vader aan de telefoon had, bleek dat mijn jongens al de hele dag bij hen waren. Mijn ex was druk aan het klussen en de jongens waren een dagje met opa en oma. Op zaterdag heeft opa ook zijn patatjesdag, dus ik schoof daar aan en we aten gezellig met z’n allen.

Mijn oudste bleek niet zo lekker te zijn, dus thuisgekomen hem snel in mijn bed gelegd en hij viel snel in slaap. De jongste had beduidend wat meer moeite om in slaap te komen, maar sliep nog op een redelijke tijd.

’s Avonds heb ik een tijd met Ian zitten appen en vervolgens gebeld. We spraken over de mogelijkheden voor de vervolgtherapieën die me nu aangeboden zijn. Ik wilde graag zijn mening weten. Zoals (bijna) altijd zaten we op één lijn, waarbij de nodige spiegels wel geplaatst worden. Het is erg fijn om met hem te kletsen. Zijn ervaring met depressie, dezelfde manier van denken en de ruimte die ik in mijn proces, geven me een vertrouwd gevoel. Dat ik echt mag zijn wie ik ben.

Vandaag wordt een relaxte dag. De jongens willen met lego spelen. Ik kan even wat lezen en tussendoor samen spelen. Mijn lieve vrienden Gerrie en Gerard zijn vandaag 35 jaar getrouwd. Gefeliciteerd lieverds! 🥳

Vanavond natuurlijk weer voetbal kijken. Ik heb 2 uitnodigingen staan, maar kan ook thuis kijken. Dat laat ik afhangen van de energie die ik vanmiddag over heb.

Hopelijk hebben jullie ook een lekker weekend. Laat je eens wat van je horen?

Jose

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: