Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Start je droom

Vorige week begon ik in het boek van Redpill.nl. Over je angsten overwinnen en je levensdoel vinden. In het verleden heb ik wel eens geschreven dat ik mensen wilde helpen bij een depressie. En ik wil geen therapeute worden, maar ik wil mensen zien. Niet alleen met mijn ik ogen, maar écht zien.

Sinds kort zit ik op Instagram. Ik plaats daar wat foto’s, dingen die me raken en lees vooral veel over depressie. Een van de mensen die ik volg, zet een post dat ze deelneemt aan een nieuw initiatief om meer mensen te bereiken, om mensen die depressief zijn een oor te geven en het taboe te doorbreken. Ik klik door en zie een uitnodiging om meer mensen aan te laten haken.

Ik laat een berichtje achter en kom in contact met de oprichter van de website. Wat gaaf! We willen hetzelfde, vertellen een deel van ons verhaal en ik doe mee. Dus vanaf nu doe ik mee aan www.ikbendepressief.nl. Misschien het eerste stapje van mijn droom, onze droom. Maar we slaan de handen in één. Samen zijn we sterker en kunnen we meer voor mensen betekenen.

Mijn eerste droom is een stapje verder dan alleen deze blog. En niemand kan nu voorspellen hoe groot deze droom gaat worden, maar als ik maar twee mensen kan helpen, ben ik blij.

Jose

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: