Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vakantie

Oke, mijn laatste echte vakantie was in de zomer van 2020. Door therapie kon ik in de zomer van 2021 en ook deze zomer niet weg.

Zoals geschreven had ik laatst een proefweek. Ik merkte dat ik erg behoefte had aan terug naar de basis. Even geen gedoe. Genieten van de natuur en rust.

Maar goed, ik mag niet op vakantie. Dus na een tip van een therapiegenoot zocht ik een camping in Ermelo, op fietsafstand van therapie. Ik vond een kleine rustige camping waar een tent beschikbaar was.

Rustig bleek erg stil te zijn. Op mijn veld stonden nog 2 caravans, het volgende veld een vouwwagen en op ’t derde veld 2 caravans. Dat was het.

Ik heb echt genoten van de rust. Een kwartiertje fietsen in plaats van een uur in de auto. Zeker de warme dagen waren een verademing. Mijn tent stond grotendeels in de schaduw, waardoor het prima uit te houden was.

Geen tv, slapen als de zon onder gaat, later wakker worden want kortere reistijd. Stilte om me heen met boeken. Vandaag weer thuis gekomen. Ook dat is weer fijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: