Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Een nieuw begin

De afgelopen weken waren niet makkelijk. Ik heb inmiddels mijn vaststellingsovereenkomst getekend. Het daadwerkelijke afscheid komt later deze maand.

Ondertussen ben ik ook begonnen aan een nieuw begin. Samen met mijn goede vriend Ian zijn we aan het nadenken over onze eigen BV.

Dat willen we zorgvuldig starten, maar ik kan ook niet wachten om weer aan het werk te gaan. Dus ik ga alvast beginnen met mijn eigen ZZP bedrijf en dan kunnen we rustig aan de BV starten.

Mijn eigen bedrijf dus… Ik word er enthousiast van, maar ik vind het ook ontzettend spannend. Gelukkig is de markt goed en is er voldoende werk. Ik word nu al regelmatig gebeld.

Afgelopen vrijdag had ik een afspraak voor mijn website en logo. Ik dacht dat even snel te maken en alles klaar te hebben. Daar blijkt toch veel meer achter te zitten dan ik verwacht had.

Vrijdag 25 november zit ik bij de KvK om mijn bedrijf “Thriving Goodwill” echt te starten. Daarna moet ik ook nog van alles regelen, maar het gaat me lukken.

Ik wil in december helemaal gereed en online te zijn, zodat ik in januari volledig kan starten. Zo spannend, maar zeker ook zo leuk.

Advertentie

Eén opmerking over 'Een nieuw begin'

  1. wat een power en wat een vertrouwen straalt uit deze Blog wat een topvrouw ben je je komt van ver maar je gaat er voor , heel veel respeckt en vertrouwen heb ik in jou en je nieuwe Bedrijf xxx van mij Jolanda

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: