Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wisselend

Vandaag was een wisselende dag. Vanmorgen ging het goed. De kinderen waren lekker aan het spelen.

Na de lunch gingen we, met mijn ouders, naar het strand. Het was wat frisser dan verwacht. Mijn jongste gaf er duidelijk niets om. Binnen no time had hij zijn schoenen en sokken uit. Stroopte zijn broek op en stond golfjes te springen in de zee. Brrr

Vervolgens met zijn broer en (o)pa in het zand spelen en zijn broek veranderde in een zanderig pak. Hij vond het heerlijk.

De oudste heeft het sneller koud en ging mooi de zee niet in. Hij sprong van de zandheuvels af en bouwde een schuttersputje. Ik zat lekker ingepakt op een handdoek en genoot van de wind, de zilte lucht en het geluid van de golven.

Toen ik mijn telefoon pakte, zag ik ineens een berichtje van iemand dat ze in het ziekenhuis was opgenomen. Het is echt niet goed. Dat doet me pijn en maakt me bang. Zij zijn de afgelopen maanden zo belangrijk voor me geweest en nu kan ik maar weinig voor hen betekenen. Ik wil van alles voor ze doen, maar weet nog niet hoe. Het liefst zou ik ruilen. Zij weer fit en ik met haar klachten erbij.

Ik merkte mijn energie weg lopen. Ik kreeg het koud en we gingen later naar huis. Thuis geen puf meer voor iets. Dus pizza besteld. Toen de kinderen moesten douchen, ontstond er weer een conflict met de oudste. Hij haat douchen. Die onvrede uit hij dan in opmerkingen, vooral tegen zijn broertje. Dat gaat dan veel te lang door, waardoor ik instort en zijn broertje woest wordt. Rond 20 uur lagen ze allebei in bed. Met de nodige gesprekjes om de boel te sussen, kon ik even tijd voor mezelf nemen.

Overall een prima weekend gehad. Maar toch weinig kunnen uitrusten en de moeilijke dingen overheersen in mijn gevoel. Ondanks dat ik met mijn hoofd wel weet dat dit niet zo was.

Morgen de 2e week van de 4DB. Nu gaat het ook voor mij echt beginnen. Waar ik vorige week nog rustig mocht meekijken, zal ik deze week wel al het huiswerk moeten maken.

Jose

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: